1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ersoy Güler’in "Sağ Salim 3" filminde John Wick sürprizi

PRT Film ve Komedram’ın yapımcılığında çekilen "Sağ Salim 3 Ölü Ya Da Diri" filminde Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner ve Hüseyin Avni Danyal başrolleri paylaşıyor.

Ersoy Güler’in “Sağ Salim 3” filminde John Wick sürprizi

“Sağ Salim 3 Ölü ya da Diri” filmi serinin en iddialı komedisi olarak öne çıkıyor. PRT Film ve Komedram’ın yapımcılığında çekilen filmde Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner ve Hüseyin Avni Danyal başrolleri paylaşıyor. Cezmi Baskın, Nursel Köse, Anıl Çelik’in de rol aldığı filmin fragmanında Keanu Reeves’in efsane karakterlerinden John Wick’e yer verildi. Rolü ünlü aktöre benzerliğiyle tanınan asıl mesleği öğretmenlik olan Konyalı Ömer Aslan canlandırdı.

“Sağ Salim 3 Ölü ya da Diri”nin konusuna gelince; Salim başına gelenlerden kaçmak için münzevi gibi, yollardan ve insanlardan uzak yaylada kendine bir dünya yaratmıştır. Salim birlikte yaşadığı hayvanları ve doğa ile huzurla yaşarken muhtar, Salim’in kendisine yalnızlığından bahsettiği mektup ve bir de sürpriz ile Salim’in yanına gelir. Muhtarın sürprizi ise Salim’e hayat arkadaşı olacak kimsesiz bir kız olan Salime’yi baş göz etmektir.  Kendi aralarında düğün dernek yapılır. Düğünün akabinde muhtar kaza sonucu hayatını kaybeder ve defin işlemleri için muhtarın memleketine yolculuğa çıkan Salim ve Salime’nin başına trajikomik olaylar gelir. Salime göründüğü kadar masum değildir. Sahte gelin olan Salime’nin peşinde dolandırılan damatlar düşerken Salim kendisinin de dolandırıldığını düşünür fakat aşk kazanacaktır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özgü Namal ve Özcan Deniz’li “Kızıl Goncalar”ın yayın tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir