1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ersoy Güler’den “Konya Yolundayım” filmi geliyor

Yeni dizi projesini erteleyen ünlü yönetmen ve senarist Ersoy Güler “Konya Yolundayım” adlı sinema filminin hazırlıklarına devam ediyor.

Ersoy Güler’den “Konya Yolundayım” filmi geliyor

Konya Yolundayım” repliği Ersoy Güler’in 8 yıl önce seyirciyle buluşan “Yusuf Yusuf” filminde Ayhan Taş tarafından kullanılmış ve caps’lere konu olmuştu. Süreç Film’le Adana’da Show TV için çekeceği diziyi seneye erteleyen Güler bu repliğinden yola çıkarak “Konya Yolundayım” filmini yazdı. 15 gün sonra sete çıkması planlanan filmin oyuncu görüşmeleri bu hafta sonuçlanacak.

PRT Entertainment Film ile Komedram Filmin yapımcılığını üstleneceği filmde Konya’daki 100 milyon TL’yi kazanmak için Ankara’dan yola çıkan yarışmacıların eğlenceli hikâyesi anlatılacak. Birbirinden renkli yarışmacılardan oluşan ekip aynı anda yola çıkacakve en kısa sürede Konya’ya ulaşmaya çalışacak. Filmin alt başlığı “Paraya giden yolda her şey mübah….” Ersoy Güler‘in yazıp yönettiği ve yapım ortağı olduğu “Sağ Salim Ölü Ya Da Diri” 22 Aralık’ta, “Konya Yolundayım” filmi ise 23 Şubat’ta gösterime girecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kader Bağları” dizisinde Sipahioğulları’na düşman geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir