1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Erkan Kolçak Köstendil “Hızır” rolüyle oyunculuk şovu yapıyor

Cuma günü vizyona giren Olympos imzalı ‘İyi Bir Aile Değiliz’ filminde Erkan Kolçak Köstendil “Hızır” rolüyle etkili bir performansa imza atıyor.

Erkan Kolçak Köstendil “Hızır” rolüyle oyunculuk şovu yapıyor

Erkan Kolçak Köstendil, “İyi Bir Aile Değiliz” filmindeki oyunculuğuyla yine seyircinin kalbinde taht kurdu. Yapımcılığını Mustafa Sönmez’in, ortak yapımcılığını Dilek Aydın, Sinan Eczacıbaşı ve Alihan Yalçındağ’ın üstlendiği filmi Haki Biçici yazıp yönetti. Kadrosu şampiyonlar ligini aratmayan filmde Erkan Kolçak Köstendil, ‘Hızır’ adlı ailenin en çılgın ve cesur karakterine hayat veriyor.

Aile arasındaki tartışmalarda her zaman farklı açıdan bakmayı becerebilen Hızır, kullanmadığı ilaçları yüzünden ailenin eleştiri oklarını da üzerinde toplar. Filmin kadrosunda Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş, Şinasi Yurtsever, Melisa Doğu, Tarhan Karagöz, Nergis Çorakçı, Vedat Erincin, Asiye Dinçsoy, Yakup Turgut rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti dizisine Cannes’da görkemli davet

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir