1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Erkan Can "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminde

İsmail Hacıoğlu'nun başrolünü "Cem Karaca'nın Gözyaşları"nın filminin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Erkan Can “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde

Cem Karaca‘nın hayat hikâyesini anlatan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin oyuncu seçimleri devam ediyor. Fikri Harika ve Aytaç Medya’nın yapımcılığında hayata geçecek olan filmi Yüksel Aksu yönetecek. Senaryosunu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık‘ın yazdığı filmin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu şu günlerde müzik derslerine devam ediyor. Gece gündüz Anadolu rock’ın efsane sesi Cem Karaca‘nın şarkılarını dinleyen, şan eğitimi alan Hacıoğlu, müzisyen Cem Öget‘in yanı sıra Zafer Şanlı ve Aydın Şeref’le sık sık buluşup beraber çalışıyor.

Filmde Cem Karaca‘nın babası Mehmet Karaca‘yı “Fikret Kuşkan”, ilk eşi Semra Özgür‘ü “Buçe Buse Kahraman” ve 3. eşi Feride Balkan’ı ise Melisa Aslı Pamuk canlandıracak. Filmin kadrosuna son olarak usta oyuncu Erkan Can da katıldı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir