1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ekin Koç ve Selin Yeninci Kurak Günler'in ödülünü almak için Avrupa Parlementosu'nda

Kurak Günler filmi Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Film Akademisi tarafından Brüksel'de düzenlenen Lux Seyirci Ödül Töreni'nde Yılın En İyi 5 filmi arasına seçildi.

Ekin Koç ve Selin Yeninci Kurak Günler’in ödülünü almak için Avrupa Parlamentosu’nda

Kurak Günler” film ekibi Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Film Akademisi tarafından Brüksel’de düzenlenen Lux Seyirci Ödül Töreni‘ne (LUX Audience Award) katıldı. Törene filmin “Hakime Zeynep“i Selin Yeninci ile gazeteci Murat’ı Ekin Koç ile yönetmeni Emin Alper katıldı. Son olarak Netflix’te yayınlanan “Kurak Günler” bu yılın en iyi 5 filminden biri ödülünü aldı.

Bir savcının göreve başladığı kasabada başına gelen olayları evrensel bir dille ele alan filmdeki performansıyla beğeni toplayan Selin Yeninci, Brüksel’deki törende şıklığı ve güzelliğiyle göz doldurdu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Sağ Salim Ölü Ya da Diri” filminin kadrosuna 2 bomba oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir