1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Dün sete çıkan İbrahim Büyükak’ın “Mutluyuz” filminde kim kimdir?

Ünlü komedyen İbrahim Büyükak’ın yazıp yönetip başrolünü oynadığı “Mutluyuz” filminin çekimleri Antalya’da başladı.

Dün sete çıkan İbrahim Büyükak’ın “Mutluyuz” filminde kim kimdir?

İbrahim Büyükak 25 Film’in imza attığı yeni filmi “Mutluyuz”un çekimlerine dün Antalya’da başladı. Özellikle “Yol Arkadaşım” serisi büyük ilgi gören İbrahim Büyükak “Ferhat” karakterine hayat verdiği “Mutluyuz”da Yasemin Sakallıoğlu’yla karı kocayı canlandırıyor. Sakallıoğlu eğlenceli hikâyesiyle dikkat çeken filmde “Aslı” rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Filmde olaylar Ferhat ile Aslı çiftinin tatil için gittikleri otelde bir ilişki kampına denk gelmesiyle başlıyor.

Esprili sahneleriyle ilgi çekecek olan “Mutluyuz” fiminde Anıl İlter “Canberk”, Başak Parlak “Serra”, Rahmi Dilligil “Fikri”, Banu Fotocan “Ferhunde”, Camila Duarte Çakır “Jessica”, Efe Deprem “Birol” rollerine hayat verecek. Buse Kara’nın “Kamuran” adlı resepsiyon görevlisini canlandırdığı filmde Tolga Evren de “Barbaros” adlı ilişki terapistini oynuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’un “Kopuk” dizisine 5 flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir