1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun "Aşk Mevsimi"ne flaş isim

Murat Şeker'in yönetmen koltuğuna oturacağı Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun buluşturan "Aşk Mevsimi"nin üçüncü başrol oyuncusu da belli oldu.

Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun “Aşk Mevsimi”ne flaş isim

Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu‘nun başrolünü oynayacağı “Aşk Mevsimi” filminin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Murat Şeker‘in yöneteceği film, ağustos ayında Bozcaada‘da çekilecek. Filmin ekibine son olarak Duygu Sarışın katıldı. Filmde Dilan Çiçek DenizŞirin” adlı ressama hayat verirken, Cem Yiğit Üzümoğlu “Ali Yaman” ve Duygu Sarışın ise “Bade” rolünü canlandıracak. “Aşk Mevsimi” filmi gerçek aşk ve sadakat duygusunu etkili bir dille beyazperdeye aktaracak.

Murat Şeker filmle ilgili yaptığı açıklamada “Yönetmenliğini yaptığım 15. filmim için son düzlüğe girdik. “Aşk Mevsimi” filmimizin kadrosu şekilleniyor. Başrollerde Dilan Çiçek Deniz, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Duygu Sarışın yer alıyor. Heyecanımız yüksek, gençliğimiz var” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik yarın nikah masasına oturuyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir