1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Dilan Çiçek Deniz "Aşk Mevsimi" filminin provasında

Murat Şeker'in yeni filmi "Aşk Mevsimi"nde Dilan Çiçek Deniz (Şirin), Cem Yiğit Üzümoğlu (Ali Yaman) ve Duygu Sarışın (Bade) başrolü paylaşacak.

Dilan Çiçek Deniz, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Duygu Sarışın “Aşk Mevsimi” filminin provasında

Dilan Çiçek Deniz, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Duygu Sarışın‘ı buluşturan “Aşk Mevsimi” filminin çekimleri 4 Ağustos’ta Bozcaada’da başlayacak. Murat Şeker‘in yöneteceği filmin senaryosunu Ali Tanrıverdi yazdı. Dilan Çiçek Deniz filmde Şirin” adlı ressama hayat vereceği filmin okuma provasına devam ediyor.

Aşk ve emek kavramlarını sorgulayan filmin provalarından fotoğraf paylaşan Dilan Çiçek Deniz yönetmen ve senaristle pozunu “İşimizde gücümüzdeyiz” mesajıyla yayınladı.

Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürman, Çiçek Dilligil, Doruk Öztürk ve Mert Asutay‘ın adının da geçtiği filmin cast çalışmaları bitmek üzere… Filmin ikinci önemli erkek karakteri “Altan” rolü için Fırat Tanış‘la görüşülüyor. Gençlik yıllarındaki tutkulu aşkların zaman ilerledikçe nasıl şekillendiğini gösterecek, verilen kararları sorgulatacak, aşk ve mutluluğun çelişkilerini gözler önüne serecek olan film duygusal atmosferiyle sinema seyircisine unutulmaya yüz tutmuş hisleri hatırlatacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
3,5 karatlık yüzük ortada kaldı, evlilik yerine ayrılık haberi geldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir