1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Dikkat, Amadeus'un turnesinde bebek var

Başarılı oyuncu Özlem Öçalmaz "Amadeus" oyununun turnesine 8 aylık bebeği Bilge’yi de götürdü.

Dikkat, Amadeus’un turnesinde bebek var

Amadeus oyununda Costanze rolüne hayat veren başarılı oyuncu Özlem Öçalmaz’ın Ankara turnesine 8 aylık kızı Bilge’yle gitmesi ortaya eğlenceli görüntüler çıkardı. “Amadeus” oyunu 4 yıldır kapalı gişe oynanıyor. Salieri karakterini Selçuk Yöntem’in, Amadeus’u Tansu Biçer’in canlandırdığı Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği oyun Anadolu turnesine çıktı. Peter Shaffer’ın yazdığı oyunda Ankara ve Bursa turnesini Costanze karakterini canlandıran Özlem Öçalmaz 8 aylık bebeği Bilge’yi de turneye götürdü.

Usta oyuncu Selçuk Yöntem’in 8 aylık Bilge’yle oynarken görüntüleri ortaya eğlenceli anlar çıkardı.

Özlem Öçalmaz hamileliğinin ilk aylarına kadar “Amadeus” oyununda sahneye çıkmış, 4 aylık hamileyken de bu pozu vermişti.

Öte yandan Özlem Öçalmaz’ın kızıyla 3 aylıkken kısa bir filmde de rol aldığı öğrenildi.

Öçalmaz meslektaşı Ece Dizdar’ın yönettiği, Eyüp Boz’un ise görüntü yönetmenliğini yaptığı MTA Film imzalı kısa filmde beraber kamera karşısına geçti. Festivallerde görücüye çıkacak olan filmde Serdar Orçin ve kıymetli usta oyuncu Ayşe Nil Şamlıoğlu da rol aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
İsmi değişen Bergüzar Korel’li Kanlı Yayın dizisinin ekibine yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir