1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

"Çocuk Kalbi" filminden “Kahraman babalara” özel ilk tanıtım

Tüm zamanların en çok okunan çocuk kitabı, Çocuk Kalbi’nden sinemaya uyarlanan aynı adlı filmin ilk tanıtımı seyircilerle buluştu.

“Çocuk Kalbi” filminden “Kahraman babalara” özel ilk tanıtım

“Çocuk Kalbi” kitabından yola çıkılarak aynı isimle çekilen film merakla bekleniyor. Senarist ve yönetmenliğini Sinan Biçici’nin yaptığı filmin ilk tanıtımı yayınlandı. Çocukların ilk kahramanı babaların onlar için yaptığı fedakarlıklara odaklanan tanıtım, zor şartlarına rağmen çocuklarına belli etmeden hayat mücadelesi veren babalara saygı duruşu niteliğinde… Başrollerinde İlker Aksum, Alihan Türkdemir, Eser Eyüboğlu, Zafer Altun ve Deniz Oral gibi ünlü oyuncuların yer aldığı filmde sinema ve dizi dünyasından tanıdığımız birçok genç yıldız da rol alıyor.

Yakında seyirciyle buluşması planlanan film, bir kasaba okulunda arkadaşlık, dayanışma, aile sevgisi ve iyilerle kötülerin mücadelesini zaman zaman eğlenceli zaman hüzünlü bir dille anlatmaya çalışıyor. Günümüzde çokça ihtiyaç duyduğumuz değerleri çocuk dünyası üzerinden işleyen filmde cumhuriyetin 100. Yılı, Öğretmenler Günü, Filenin Sultanları gibi birçok güncel konu da yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Taner Ölmez’den eski partneri Hazar Ergüçlü’ye övgü: Ayağına taş değmesin

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir