1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Çılgın Dersane” efsanesi geri dönüyor… Beşinci film geliyor

Sinema dünyasının sevilen film serilerinden “Çılgın Dersane 5: Yeni Nesil”nin filminin çekimleri Antalya’da başladı.

“Çılgın Dersane” efsanesi geri dönüyor… Beşinci film geliyor

“Çılgın Dersane” filmi 10 yıl aradan sonra yeniden çekiliyor. “Çılgın Dersane 5: Yeni Nesil” 2007 yılında vizyona girdiği günden bugüne dört devam filmiyle 2,5 milyon izleyiciyi sinema salonlarına çekmişti. Yapımcılığı Plaza Yapım’a ait olan ve genel yönetmenliğini Faruk Aksoy‘un üstlendiği “Çılgın Dersane 5: Yeni Nesil” filminin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturuyor.

İrfan Saruhan ve Şafak Güçlü’nün kaleme aldığı filmde Mustafa Topaloğlu, Ahmet Bülent Gencay, Arzu Yanardağ, Hakan Bilgin, Ömer Faruk Çavuş, Hacı Ahmet Ak, Pınar Özer, Çağla Şen, Ertunç Tuncer, Duygu Doğru, Naz Beşik, Oben Onur, Orçun Soyürk, Nazlıcan Turan, Ulaşcan Kutlu, İsmail Hocaoğlu, Sinem Buse Elbir, Lina Hourıeh, Irmak Topaloğlu, İrem Büğrüoğlu, Alphan Yuvalı, Kaan Arkat, Batuhan Cebi ve Arda Berç Dalıcı rol alıyor.

Filmin konusuna gelince Antalya’da düzenlenen Özel Eğitim Kurumları Yarışması‘na son anda katılan ekip büyük para ödülünü kazanıp depremzede çocuklara bir derslik yaptırmak istemektedir. Ancak birbirinden güçlü rakiplerini yenmek için eski Çılgın Dersane ruhuna sahip olmak; yeniden bir Mojo, Fırıldak, Sakar, Kurdela olmak gerekir. Zorlu yarışmalarla sınanan ekibimiz aynı zamanda aşkın, dostluğun, kardeşliğin, yardımseverliğin de sınavını verecektir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilek Taşı dizisine buruk veda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir