1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Cem Karaca’nın hologramla sahneye geldiği an nefesleri kesti

Anadolu rock müziğinin efsane sanatçısı Cem Karaca’nın hayat hikâyesini beyazperdeye taşıyan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin galası AKM’de yapıldı.

Cem Karaca’nın hologramla sahneye geldiği an nefesleri kesti

Cem Karaca’nın hayat hikâyesini sinemaya taşıyan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi Cuma günü vizyona giriyor. Özgür Tari ve Aytaç Ağdağ’ın yapımcılığını üstlendiği filmi Yüksel Aksu yönetti. İsmail Hacıoğlu’nun Cem Karaca’ya hayat verdiği galanın finalinde muhteşem bir an yaşandı.

Filmin müzik direktörü Cem Öget’in orkestrayla Cem Karaca’nın “Tamirci Çırağı” şarkısını çaldığı sırada önce sahneye Cem Karaca’nın oğlu Emrah, ardından filmde Cem Karaca’ya hayat veren İsmail Hacıoğlu şarkıda düet yaptı.

İsmail Hacıoğlu şarkının bir yerinde sanatçının “Merhaba gençler ve her zaman genç kalanlar, şimdi sahnenin asıl sahibi geliyor” dedi ve sahneye Cem Karaca’nın hologram görüntüsü yansıtıldı. Bu büyüleyici an AKM büyük salondaki seyircilerin nefesini kesti.

thumbnail
Önerilen Yazı
TRT’nin Bir Sevdadır dizisinin afişi yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir