1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Cem Karaca filminde Emel Sayın'ı kim canlandıracak?

İsmail Hacıoğlu'nun başrolünü canlandıracağı "Cem Karaca'nın Gözyaşları" sinema filminde Emel Sayın'lı sahnelere de yer verilecek.

Cem Karaca filminde Emel Sayın’ı kim canlandıracak?

Cem Karaca‘nın filminin çekimleri başlıyor. Geçen haftalarda mekan çekimleri yapılan filmin yarın okuma provası yapılacak. Yüksel Aksu’nun yöneteceği, Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın da danışmanlık yapacağı filmde İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Buçe Buse Kahraman kamera karşısına geçecek. Filmin senaryosuna son olarak Emel Sayın‘lı sahneler de eklendi. Rolü güzel oyuncu Melisa Döngel canlandıracak.

Melisa Döngel filmin yanı sıra FOX‘un merakla beklenen dizilerinden “Kirli Sepeti” dizisinde “Aylin” rolüne hayat verecek. Başarılı oyuncu ayrıca 19 Eylül’de UNİQ Açıkhava’da sahnelenecek “Broadway In İstanbul Vol 2” müzikalinde Marlyn Monreo‘yu canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Arap Kadri ve Tarzan” filminin kadın başrol oyuncusu belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir