1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Cem Karaca filminde Alper Saldıran "Cahit Berkay", Ufkum Kalaoğlu Taner Öngür oldu

Anadolu rock müziğinin efsane isimlerinden "Cem Karaca'nın hayat hikâyesini anlatan filmde başrolü İsmail Hacıoğlu paylaşıyor.

Cem Karaca filminde Alper Saldıran “Cahit Berkay”, Ufkum Kalaoğlu Taner Öngür oldu

İsmail Hacıoğlu‘nun başrolünü canlandıracağı “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin çekimleri başladı. Adının bir ara “Cem Karaca Merhaba Gençler ve Her Zaman Genç Kalanlar” olması planlanan ancak daha sonra bu fikirden vazgeçilen filme Yüksel Aksu imza atıyor.

Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya ortaklığında çekilen filmi Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık kaleme aldı. Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca ve yakın çevresinin danışmanlığını yaptığı filmde Melisa Aslı Pamuk Cem Karaca’nın eşlerinden Feride’ye, Buçe Buse Kahraman ise Esma’yı oynayacak. Melisa Döngel filmde Emel Sayın’a hayat verecek.

Usta oyuncu Mustafa Alabora‘nın savcı rolünü canlandıracağı filmde ünlü müzisyenler Cahit Berkay‘ı “Alper Saldıran”, Taner Öngör‘ü Ufkum Kalaoğlu, Turhan Yükselir‘i “Özgür Sevinç”, Ayzer Danga‘yı “Yasin Yiğit”, Hüseyin Sultanoğlu’nu “Emre Kılınçer”, Uğur Dikmen‘i Özgür Karakaya, Hami Barutçu’yu “Sercan Barutçu”, Mehmet Soyarslan‘ı Mustafa Açılan, Timur Fildişi‘ni Kaan Yeröz, Tümay Yalçınkaya‘yı Tolga Şanlı, Fecri Ebcioğlu‘nu “Tolga Yeter”, Tümay Yalçınkaya‘yı “Tolga Şanlı” canlandıracak.

Filmde ayrıca Cem Karaca‘nın çocukluğunu Ali Talha Kirişgil ve Emrah Karaca‘nın 9 yaş halini Berkay Yıldırım oynuyor. Filmde Meral Çetinkaya Cem Karaca’nın teyzesi Rosa’ya, Yasemin Yalçın annesi Toto’ya ve Fikret Kuşkan babası Mehmet Karaca’ya hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Selahaddin Eyyubi’nin Sara’sı Gökçe Akyıldız binicilik derslerine başladı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir