1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Cansel Elçin şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın filminde

Ünlü aktör Cansel Elçin 2017'de 23 yaşındayken Batman'da şehit olan Aybüke Yalçın'ın yürek yakan hayat hikayesini anlatan "Aybüke" filminin kadrosunda önemli bir karaktere hayat veriyor.

Cansel Elçin şehit öğretmen Aybüke Yalçın’ın filminde

Aybüke Yalçın‘ın hayat hikâyesini anlatan filmin çekimleri Ankara’da tüm hızıyla sürüyor. Bee Yapım ile TRT ortaklığında çekilen, Murat Onbul’un yönettiği filmin oyuncu kadrosu birbirinden değerli oyuncudan oluşuyor. Şenay Aybüke Yalçın‘a genç yetenek Nihayet Şahin’in hayat verdiği filmde ünlü aktör Cansel Elçin de önemli bir rolü canlandırıyor. Elçin filmde “Mehmet Öğretmen” rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Ozan Bodur ve Uğur Kılıç‘ın yazdığı film 24 Kasım Öğretmen Günü haftasında sinemalarda seyirciyle buluşacak. Cast direktörlüğünü Buğra Emir Kaplan‘ın yaptığı “Aybüke” filminde şehit öğretmenin babasını Caner Kurtaran, annesini Zeynep Kankonde canlandırıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Taner Ölmez’in “Hayatla Barış” filminde annesini kim canlandıracak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir