1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Canım Annem’in yıldızları Serdar Yıldırım ve Ömer Kaya tiyatro sahnesinde

Canım Annem’in Furkan’ı Serdar Yıldırım ile Levent’i Ömer Kaya “‘Horlamalar’ adlı tiyatro oyunuyla sahnelere geri döndü.

Canım Annem’in yıldızları Serdar Yıldırım ve Ömer Kaya tiyatro sahnesinde

“Canım Annem” iki yıldızı Serdar Yıldırım ile Ömer Kaya “Horlamalar” adlı oyunda buluştu. Kariyerine Almanya ve Belçika’da başlayan Serdar Yıldırım, “Kobra Takibi”nin ardından “Paramparça” ve “Masumiyet” dizilerinde rol almıştı. Son olarak tv8’de yayınlanan Canım Annem’de Furkan karakteriyle başrolü paylaşan Serdar Yıldırım, daha önce “Diriliş Ertuğrul”, “Kuruluş Osman” projelerle dikkat çeken dizinin Levent’i Ömer Kaya’yla aynı sahnede buluştu.

İki yetenekli oyuncu ‘Horlamalar’ adlı 2 kişilik oyunda tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor. Taksim Ara Sahne’de sahnelenen oyun, 19 Mart’ta 3. kez seyirci ile buluşacak. Öte yandan Yıldırım ve Kaya bir yandan da haziran ayı itibariyle çıkacakları Avrupa turnesine de hazırlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ahmet Mümtaz Taylan’dan “Kızılcık Şerbeti” açıklaması: Settar kardeşimizin isteğiyle değişiklik yapıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir