1. Anasayfa
  2. Dizi

Çağatay Ulusoy’lu Terzi’ye flaş isim

Çağatay Ulusoy’lu Terzi’ye flaş isim

OGM Pictures’ın Netflix için hazırladığı “Terzi” dizisinin birinci sezon çekimleri tamamlandı. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin ikinci sezon çekimleri de başladı. Çağatay Ulusoy’un Peyami adlı bir moda tasarımcısına hayat verdiği diziyi Rana Mamatlıoğlu ile Bekir Baran Sıtkı yazıyor.

Flashback sahneleri Kırklareli’de çekilen projenin final bölümüne sürpriz bir karakterle Evrim Alasya dahil olmuştu. Şifanur Gül, Olgun Şimşek, Salih Bademci, Ece Sükan ve Engin Şenkan’ın rol aldığı dizinin İkinci sezondaki sürpriz oyuncusu da Berrak Tüzünataç oldu.

Kanal D’nin Focus Film imzalı dizisi “Hayallerim, Babam ve Ben” kod adlı dizide de adlı geçen Tüzünataç, Peyami ile Esvet’in (Şifanur Gül) hayatına bomba gibi düşecek.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir