1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Şahane Hayatım”a Macit geliyor

Ay Yapım’ın güçlü oyuncu kadrosu ve etkili hikâyesiyle dikkat çeken dizisi “Şahane Hayatım” çarşamba günü seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

“Şahane Hayatım”a Macit geliyor

“Şahane Hayatım” dizisi her hafta nefes hikâyesiyle seyirciyi ekran başına topluyor. Çağrı Bayrak’ın yönettiği Ay Yapım imzalı dizinin güçlü oyuncu kadrosuna çok değerli bir aktör katılıyor. Usta oyuncu Altan Gördüm “Şahane Hayatım”la anlaştı.

Her bölümü entrikalarla dolu olan diziye Altan Gördüm “Macit” karakteriyle dahil olacak ve dizide Aysel’in geçmişinden gelen bir adam olarak tansiyonu artıracak. Çok idealist bir kadın olan Şebnem Gümüşçü’ye hayat veren Hilal Altınbilek’e dizide Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Caner Topçu ve Cemre Gümeli eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Üç Kız Kardeş’in Müjgan’ı Aydan Şener: Evlilik insan doğasına aykırı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir