1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

C Takımı filminin fragmanı yayınlandı

Yapımcılığına Vahdet Erdoğan’ın imza attığı komedi filmi “C Takımı” 16 Şubat'ta sinemalarda seyirciyle buluşacak.

C Takımı filminin fragmanı yayınlandı

C Takımı filmi lise yıllarında başlayan bir dostluk hikayesini konu alıyor. Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın yönetmenliğini Bora Onur’un yaptığı komedi filmi C Takımı’nın fragmanı yayınlandı. Haylaz 11 C sınıfı C Takımına dönüştüğünde ortaya çıkan macera ve komedi tufanını beyazperdeye taşıyan “C Takımı” 16 Şubat’ta gösterime girecek.

Teaserı internette 20 milyon izlenmeye ulaşan filmde Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Barış Başar, Hakan Bulut, Ömer Kurt, Turgay Tanülkü başlıca rolleri paylaşıyor.  Abdül Süsler, Billur Yılmaz, Emir Sefa Yıldırım,  Dilara Üçüncüoğlu,  Mustafa Şahin, Yonca Başak Kurum,  Yasemin Sümer ve Öykü Uslu’nun  da oyuncu kadrosunda yer aldığı filmde; Altan Erkekli, Alper Saldıran, Faruk Sofuoğlu, Dost Elver, Aşkım Kapışmak, Cansu Canan Özgen ve aynı zamanda filmin müziklerini yapan Çağatay Akman konuk oyuncu olarak yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ömer dizisine genç bir yetenek geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir