1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Burak Özçivit ile Mert Yazıcıoğlu Netflix'in "Berber" filminde başrolde

OGM Pictures'ın Netflix için çekeceği Burak Özçivit ile Mert Yazıcıoğlu'nu buluşturacak "Berber" filminin çekimleri başlıyor.

Burak Özçivit ile Mert Yazıcıoğlu Netflix’in “Berber” filminde başrolde

Burak Özçivit yaz başından beri OGM Pictures‘la anlaştığı “Berber” adlı sinema filminin hazırlık çalışmalarının bitmesini bekliyordu. “Kuruluş Osman“ın sezon finalinden sonra ailesiyle Bodrum’da tatil yapan ve yurt dışındaki açılış organizasyonlarına katılan başarılı oyuncu 10 gün içinde sete girecek. Filmde Burak Özçivit‘e başrolde genç kuşağın yetenekli jönlerinden Mert Yazıcıoğlu eşlik edecek.

Mehmet Ercan Erdem‘in yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturacak. Aksiyon türündeki filmde Özçivit ile Yazıcıoğlu’nun baba oğlu oynayacakları söylentisi yayılsa da hikâyenin revize edildiği öğrenildi. Burak Özçivit “Kuruluş Osman”ın 5. sezon çekimlerine filmi tamamladıktan sonra katılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Resmi duyuru yapıldı. Uğur Güneş “Selahaddin Eyyubi” dizisinde başrolde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir