1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Bugün vizyona giren ‘3391 Kilometre’ filminden rekor ön satış

Derya Pınar Ak ile Ahmet Haktan Zavlak’ın başrollerini paylaştığı, OTTO Entertainment ve Böcek Films’in yapımcılığında çekilen ‘3391 Kilometre’ filmi, rekor ön satışla bugün vizyona girdi. 

Bugün vizyona giren ‘3391 Kilometre’ filminden rekor ön satış

İzdihamın yaşandığı imza günleriyle dikkatleri üzerine çeken yazar Beyza Alkoç’un ‘3391 Kilometre’ adlı kitabından aynı adla uyarlanan film bugün vizyona girdi. Senaryosunu Fulya Özcan’ın yazdığı film rekor ön satışla seyirciyle buluştu ve 50 bine yakın bilet satışına imza attı. Yapımcılığını OTTO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Melih Dinçer ve Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Deniz Enyüksek oturdu.

Derya Pınar Ak ile Ahmet Haktan Zavlak’ın başrollerini paylaştığı filmin dün akşam galası yapıldı. İzleyenlerden tam not aldı. Derya Pınar Ak “Günün sonunda bence hepimiz çok güzel bir iş çıkardık. Çok keyifli, çok severek çalıştığımız bir iş oldu. Umarım seyirci de bizim hissettiklerimizi hisseder. Umarım beğenirler. Hepinizi 12 Ocak‘tan itibaren sinemalara bekliyoruz” dedi.

Ahmet Haktan Zavlak ise “3391 Kilometre filmi hayatıma çok güzel şeyler kattı. Öncelikle çekim ortamı o kadar güzeldi ki… Hem Paris, hem İstanbul, hem  de İzmir çekimlerinde çalışıyor gibi değil, tatildeymiş gibi hissettik kendimizi… Gerçekten sevgili yapımcılarımız da sağ olsun, onların sayesinde çok güzel bir çekim süreci yaşadık” diye konuştu.

Yatırımlarına yenilikçi ve ezber bozan bir perspektifle yaklaştıklarını belirten Otto Entertainment’tan Burak Demiral şöyle konuştu:

“Yönetim Kurulu Başkanımız Melih Dinçer de dahil olmak üzere yatırım yaptığımız bütün projelerde bilfiil işin içinde yer alarak katma değer sağlamayı hedefliyoruz. Bu projede de aynı anlayışla hareket ettiğimiz için hem yazarımız Beyza’nın inanılmaz kitlesini hem de oyuncularımızın harika ışığını, enerjisini ve Deniz hocamızın çok uzun zamandır açıkçası beyaz perdede uzun zamandır görmediğimiz bir aşk filmi çıkartmış olmasını yakından tecrübe etmiş olduk. Tabii ki bir marka olarak Ömer Faruk Sorak projenin her anında yanımızdaydı, arkamızdaydı. Çıkan işin bu kadar iyi olması gerçekten şans eseri olan bir şey değil. Seyredecek olan herkes aynı şeyi düşünecektir. Bundan adım gibi eminim…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın Asuman’ı Öznur Serçeler’den yeni anlaşma

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir