1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Bol starlı “Broadway in Istanbul Vol.2” müzikalinin onur konuğu Nilgün Belgün

“Broadway In Istanbul VOL.2” projesi 19 Eylül tarihinde Uniq Açıkhava’da tek gala olarak seyirciyle buluşacak.

Bol starlı “Broadway in Istanbul Vol.2” müzikalinin onur konuğu Nilgün Belgün

 “Broadway In Istanbul” projesi ilk kez mayıs ayında sahnelenmiş ve büyük ilgi görmüştü. Müzikal “Broadway in Istanbul Vol.2” başlığıyla bu kez Uniq Açıkhava’da sahnelenecek. 19 Eylül akşamı Broadway müzikallerinden seçilen sevilen parçalar, seyirciye sunulacak. Kostümlerini ünlü modacı Cihan Nacar‘ın hazırladığı müzikali ödüllü yönetmen Uğur Baburhan yönetiyor. Müzik direktörlüğünü Serpil Günseli’nin yaptığı projenin sanat yönetmenliğini Nur Doğan, müziklerinin düzenlemeleri Can Bora Genç yapıyor.

Müzikalin onur konuğu Nilgün Belgün olacak. Buray ve güçlü yorumculuğuyla dikkat çeken Selin’in renk katacağı gecenin yıldızları Ayça Varlıer, Canan Ergüder, Melisa Döngel, Özge Borak, Tuana Yılmaz... Alya Dormen, Göktuğ Gençkaya, Şahap Aksaçlı, Yiğit Dündar‘ın da solist dansçılığını yaptığı Broadway in Istanbul Vol 2″ projesinde Chicago, Cabaret, Grease, Mama Mia, Mouline Rouge, Follies,Evita, Leave It to Me gibi gişe rekorları kırmış ünlü Broadway müzikallerinden eserlere yer verilecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilek Taşı dizisinin yayın tarihi belli oldu, Ya Çok Seversen’in günü değişti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir