1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Bir Sivas komedisi olan ‘Sil Baştan Kaynanam’ geliyor

Yönetmenliğini Raşit Çelikezer, senaristliğini Barış Başar’ın üstlendiği ‘Sil Baştan Kaynanam’ Sivas'ta çekildi.

Bir Sivas komedisi olan ‘Sil Baştan Kaynanam’ geliyor
Sivas komedisi olan ‘Sil Baştan Kaynanam’ vizyona gün sayıyor.  Greenart/ Vahdet Erdoğan’ın yapımcılığını üstlendiği film 9 Aralık’ta vizyona girecek. Teaser ve afişi görücüye çıkan filmin başrollerini Algı Eke ve Alper Saldıran’ın paylaşıyor. Filmde Zeynep Eronat, Asuman Dabak, Ünal Yeter, Hakan Bulut, Ömer Kurt, Yeşim Dalgıçer, Gökçe Özyol, Barış Başar, Irmak Aydın, Elif Melda Yılmaz, Billur Yılmaz, Emir Sefa Yıldırım gibi ünlü oyuncular da yer alıyor.

Yönetmenliğini Raşit Çelikezer, senaristliğini Barış Başar’ın üstlendiği ‘Sil Baştan Kaynanam’da iyi huylu bir gelinken, hafızasını kaybetmesiyle bir canavara dönüşen ve kaynana zulmünden kurtulmaya çalışan Ceylan (Algı Eke) ile, annesiyle eşinin arasını bulmaya çalışırken ikisi tarafından da ezilen Ünal’ın (Alper Saldıran) kahkaha ve macera dolu serüveni anlatılıyor.
thumbnail
Önerilen Yazı
Alp Navruz: Kendime gelmem uzun süre aldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir