1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ sete çıkıyor

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yıllar sonra bir aşk filmi için bir araya geldi.

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ sete çıkıyor

Efsane dizi Aşk-ı Memnu şüphesiz Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’un kariyerinde çok özel bir yere sahip… Fenomen proje hâlâ tekrar bölümleriyle seyircinin karşısına çıkıyor ve her yıl keyifle izleniyor. Dizinin Bihter ile Behlül’ü Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’u yıllardır yapımcılar bir araya getirmeyi başaramamıştı. Ta ki bu yaza kadar….

OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam iki star oyuncuyu Netflix için çekilecek bir aşk filminde buluşturuyor. Gönenç Uyanık’ın yöneteceği filmin senaryosunu başarılı kalem Nuran Evren Şit yazıyor. İstanbul sahneleri yakında çekilecek olan filmin New York sahneleri de olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat dün ilk kez bir araya geldi ve okuma provalarına başladı. Filmin ismi duyulan ilk oyuncusu özellikle “Doğduğun Ev Kaderindir”deki performansı beğeni toplayan Senan Kara…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir