1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Başkan filminin başrol oyuncusu Necip Memili, Tunceli Belediye Başkanı'yla buluştu

Necip Memili'nin başrolleri arasında yer aldığı "Başkan" filminin çekimleri Tunceli'de başladı.

Başkan filminin başrol oyuncusu Necip Memili, Tunceli Belediye Başkanı’yla buluştu

Necip Memili, Diren Polatoğulları, Büşra Pekin, Füsun Demirel, Şerif Sezer, Nursel Köse ve Sinan Demirer “Başkan” filminde buluştu. Ulaş Bahadır‘ın yazıp yönettiği, görüntü yönetmenliğini Aydın Sarıoğlu‘nun yaptğı filmin çekimleri Tunceli’de başladı. Filmde belediye başkan adayı olan Zeynel rolüne hayat veren Necip Memili, Ovacık’taki seti ziyaret eden Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu‘yla fotoğrafını “Başkanım” notuyla paylaştı.

Gürberk Polat, Sercan Batık, Yunus Emre Orhan, Ömer Kurt, Cavit Özer, Sadık Gürbüz gibi ünlü isimlerin de rol aldığı filmin kadrosuna başarılı oyuncu Gözde Kaya da katıldı. Kaya, dev kadrosu ve eğlenceli hikâyesiyle seyirciye Yeşilçam tadında bir eser sunacak olan filmde “Fikriye öğretmen”e hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in bebek bezi reklamında Kurt Efe’nin yerine o oynadı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir