1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ünlü oyuncu "Başkan" filmi için saçlarının ortasını kazıttı

Tunceli'de çekilen "Başkan" filminin bugün yapılan basın toplantısı renkli anlara sahne oldu.

Ünlü oyuncu “Başkan” filmi için saçlarının ortasını kazıttı

“Başkan” filmi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. A Time Yapım imzalı film Tunceli Ovacık‘ta çekiliyor. Yönetmenliğini Ulaş Bahadır’ın, görüntü yönetmenliğini Aydın Sarıoğlu’nun yaptığı filmin bugün basın toplantısı yapıldı. Necip Memili, Diren Polatoğulları, Büşra Pekin, Füsun Demirel, Şerif Sezer, Salih Kalyon, Nursel Köse, Sinan Demirer, Gürberk Polat, Sercan Batık, Yunus Emre Orhan, Ömer Kurt, Cavit Özer ve Sadık Gürbüz‘ü buluşturan filmin basın toplantısına Bülent Çolak‘ın imajı damga vurdu.

Çekimleri dört gün sonra tamamlanacak olan filmde “Berber Sefer” rolüne hayat veren Bülent Çolak, karakteri için saçlarının ortasını kazıttı. Ünlü oyuncu basın toplantısında şapkasını çıkardı ve saçlarını gösterdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kader Bağları” dizisinde kim kimdir?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir