1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

"Barbie" filmi Türkiye'de temmuz ayı rekoru kırdı

Merakla beklenen Barbie filmi ilk gününde 172 bin 254 seyirci ile en iyi temmuz ayı cuma açılışını yapan filmi oldu.

“Barbie” filmi Türkiye’de temmuz ayı rekoru kırdı

Barbie filmi tıpkı dünyada olduğu gibi bizim ülkemizde de büyük ilgi gördü. 21 Temmuz’da 323 sinemada ve 731 salonda gösterime giren film, ilk gününde 172 bin 254 kişi tarafından izlenerek en iyi temmuz ayı cuma açılışını yapan filmi olmayı başardı. Galası geçen salı yapılan film, “Oppenheimer” ve  “Görevimiz Tehlike Ölümcül Hesaplaşma” filmlerini geride bıraktı.

Margot Robbie ve Ryan Gosling‘in başrollerini paylaştığı film, 33 yıldır en çok satan oyuncaklar listesinde birinci olan ikonik bebek Barbie’nin macera ve eğlence dolu hikâyesini konu alıyor. Yönetmenliğini Oscar adayı yazar ve yönetmen Greta Gerwig‘in yaptığı filmi Greta Gerwig ile birlikte Marriage Story ve White Noise filmleriyle tanıdığımız Noah Baumbach kaleme aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yağmur Tanrısevsin’den transparan şıklık

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir