1. Anasayfa
  2. Dizi

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde flaş gelişmeler…

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde flaş gelişmeler…
ES Film’in TRT için çektiği “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” yeni sezonda yenilenmiş konseptiyle seyirciyle buluşacak. Oruç (Engin Altan Düzyatan) ve İlyas (Caner Topçu) karakterlerinin veda ettiği dizide hikâye Hızır’a yani Barbaros Hayrettin Paşa’ya odaklanacak.
Diziyi yeni sezonda ülkemizin en iyi senaristleri arasında yer alan Zülküf Yücel yazacak. Yepyeni bir dünyanın kurulacağı dizide Kanuni Sultan Süleyman dönemi anlatılacak. Dizinin kadrosuna çok sayıda yeni oyuncu katılacak. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda birbirinden görkemli yeni mekanlar kullanılacak.
Öte yandan Barbaros Hayrettin Paşa’nın 40’lı yaşlarının anlatılacağı dizide Ulaş Tuna Astepe’nin yer alıp almayacağı ise henüz belli değil. Astepe yeni yazılan senaryoyu okuyacak ve ona göre karşılıklı yol alınacak. Dizinin yönetmen koltuğunda da yine Berat Özdoğan oturacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 25 Haziran 2022

    Diziden ayrılma sakın oğlum. Senin için çok güzel olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir