1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Atatürk'e hayat veren Aras Bulut İynemli: Elimden gelenin en iyisini yapacağım söz verdim

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı, senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı "Atatürk" filminin ilki 3 Kasım'da vizyonda...

Atatürk’e hayat veren Aras Bulut İynemli: Elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz verdim

“Atatürk”ün 1. filmi 3 Kasım’da tüm dünyada sinemalarda seyirciyle buluşacak. Lanistar Medya adına Saner AyarHakan Karamahmutoğlu ve Cengiz Çağatay’ın yapımcılığını üstlendiği filmde, Aras Bulut İynemli ulu önderimize hayat verdi. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı, senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı filmde Zübeyde Hanım’ı Songül Öden, Enver Paşa’yı Sarp Akkaya, Madame Corinne’i Esra Bilgiç ve Ali Rıza Efendi’yi Mehmet Günsür oynadı. Film öncesi 29 Ekim’de FOX’ta “Objektifin Ardı: Atatürk” adlı özel yayın seyirciyle buluşacak. Koç Holding sponsorluğunda yayınlanacak özet yayında oyuncuların röportajlarına yer verildi.

Mehmet adı Öztekin “Bu bir belgesel değil, bu bir drama… Yetim kalmış bir çocuğun tüm bir milletin babası olmaya doğru giden serüvenini anlatıyor Atatürk filmi” derken Aras Bulut İynemli “Kendime bir söz verdim, elimden gelen en iyisi yapmak için… Ne hissettiğini ve ne düşündüğünü gördüğümüz bir Mustafa Kemal Atatürk vardı” diyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hande Erçel ve Burak Deniz’li “Bambaşka Biri”nin yapımcısından flaş açıklama

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir