1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

Aşk Taktikleri 2 ne zaman çekiliyor?

"Aşk Taktikleri" filmi Netflix'te birçok ülkede yüksek bir izlenme rakamına ulaşmıştı.

Aşk Taktikleri 2 ne zaman çekiliyor?

Lanistar Medya imzalı “Aşk Taktikleri” filminin devam projesi için çalışmalar devam ediyor. Şubat’ta Netflix’te yayınlanan film seyirciden büyük ilgi görünce hemen ikincisi için onay çıkmıştı. Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız ve Atakan Çelik’i buluşturan ilk film çapkın bir reklamcı ile öz güveni yüksek bir blog yazarının eğlenceli hikâyesini anlatmıştı.

Pelin Karamehmetoğlu’nun kaleme aldığı filmin ikincisinin çekimleri temmuz ayında başlayacak. Başrol ekibi aynı olan filmde flaş bir değişiklik yaşanacak. Serinin ilk filmini Emre Kabakuşak’ın yönettiği projeyi bu kez Kıvanç Baruönü yönetecek.

Disney Plus’la anlaşan ve şu günlerde “Dünyayla Benim Aramda” dizisinin çekimlerine devam eden Demet Özdemir, Netflix’le daha önceden anlaşma yaptığı için devam filmindeki görevini tamamlayacak.

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir