1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Arka Sokaklar’ın usta ismi Nazlı Tosunoğlu Doğu Demirkol’un annesi rolünde

1 Aralık’ta vizyona girecek “Ölümlü Dünya” filmiyle seyirci karşısına çıkacak olan Doğu Demirkol “ bir yandan da "Yaşam Koçu" filminin çekimlerine devam ediyor.

Arka Sokaklar’ın usta ismi Nazlı Tosunoğlu Doğu Demirkol’un annesi rolünde

Doğu Demirkol’un yeni filmi “Yaşam Koçu”nun çekimleri devam ediyor. DMC & NetD & Retropro ve Wovie’nin ortak yapımı olan filmde Demirkol, Yağmur Tanrısevsin’le başrolleri paylaşıyor. Filmin kadrosuna son olarak “Arka Sokaklar”ın değerli oyuncusu Nazlı Tosunoğlu katıldı.

Nazlı Tosunoğlu filmde Derin karakterine hayat veriyor. Usta oyuncu 12 Ocak’ta vizyona girecek filmde Doğu Demirkol’un hayat verdiği Cafer’in annesi olarak seyirci karşısına çıkacak. Burak Kuka’nın yönettiği filmin görüntü yönetmenliğini Mehmet Başbaran üstleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sevda Erginci’den yeni sinema filmi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 14 Aralık 2023

    TRT 1 yönetim kurulu kararı verecek versin inşallah teşkilat 5 sezon versin bekliyorum 6 sezon sonu kadar uzatmaya devam edelim kanalı şikayet ediyorum RTÜK kanun göre hareket edelim gönderiyorum 2024 2025 2026 kadar sürecek birsen hanım selamlar saygılar sunuyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir