1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Aras Bulut İynemli'li Atatürk filminin afişi ilk kez yayınlandı

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı, merakla beklenen “Atatürk” filminin afişi yayınlandı. Türkiye ve dünyada eş zamanlı olarak vizyona girecek ve iki film olarak izleyiciyle buluşacak Atatürk'ün 1. filmi 3 Kasım’da sinemalarda olacak.

Aras Bulut İynemli’li Atatürk filminin afişi ilk kez yayınlandı

Atatürk filmi 2 bölüm halinde 3 Kasım ve 5 Ocak’ta seyirciyle buluşacak. Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği, Necati Şahin’in yazdığı film Türk halkına cumhuriyetimizin 100. yılında çok özel bir Atatürk projesini sunacak. Ulu önderimiz Atatürk’ü Aras Bulut İynemli’nin, Zübeyde Hanım’ı Songül Öden’in, Enver Paşa’yı Sarp Akkaya’nın Madame Corinne’i Esra Bilgiç’in ve Ali Rıza Efendi’yi Mehmet Günsür’ün canlandırdığı ATATÜRK filminin sinema afişi ilk kez yayınlandı.

Türkiye ve dünyada eş zamanlı olarak vizyona girecek ve iki film olarak izleyiciyle buluşacak Atatürk’ün 1. filmi 3 Kasım’da sinemalarda olacak. Lanistar Medya adına Saner AyarHakan Karamahmutoğlu ve Cengiz Çağatay’ın yapımcılığını üstlendiği filmde, Atatürk’ün Millî Mücadele’ye giden yolda kahramana dönüşerek hem kendisinin hem de ülkesinin kaderini değiştiren olağanüstü hayatının hikâyesi anlatılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Deniz’le sette kahve keyfi yapan Yaşar Gündem’den esprili paylaşım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir