1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

"Arap Kadri ve Tarzan" filminin Ceyn'i kim oldu?

Tekin Aral'ın aynı adlı çizgi romanından beyazperdeye uyarlanan “Arap Kadri ve Tarzan” filminin yönetmen koltuğunda Altın Portakallı yönetmenimiz Emre Kavuk oturacak.

“Arap Kadri ve Tarzan” filminin Ceyn’i kim oldu?

Powehouse7 Film, DMC ve NETD imzalı “Arap Kadri ve Tarzan” filminin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Filmde Ahmet Mümtaz Taylan “Arap Kadri”yi, Necip Memili “Tarzan”ı ve Zeynep Çamcı da Arap Kadri’nin kızı “Hülya”ya hayat verecek. Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen’in kaleme aldığı filmde Ceyn’i ise çok güzel ve başarılı bir oyuncu canlandıracak.

Sevilen oyuncu Melis İşiten “Tarzan ve Arap Kadri” filmiyle el sıkıştı. İşiten’in ‘Ceyn’ karakterine hayat vereceği filmin 3 haftada çekilmesi planlanıyor. Şimdiden merak uyandıran proje 15 Aralık’ta vizyona girecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çekimleri sona eren C Takımı filmine pastalı kutlama

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir