1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Alper Çağlar'ın "İlk Göktürk" filminde kimler başrol oynayacak?

Alper Çağlar'ın Göktürk Üçlemesi serisinin birinci filmi "İlk Göktürk"ün ekim ayında sete çıkması planlanıyor.

Alper Çağlar’ın “İlk Göktürk” filminde kimler başrol oynayacak?

İlk Göktürk” filmi dev bütçesi ve konusuyla sinema tarihine geçecek bir yapım olmaya şimdiden aday… Alper Çağlar’ın Göktürk Üçlemesinin birinci filminin çekim takvimi uzadığı için görüşülen oyuncular da değişti. “Dağ” ve “Börü” serisinin yaratıcısı, başarı yönetmen Alper Çağlar‘ın hazırlığına devam ettiği filmde Bumin Kağan için Cengiz Coşkun‘la imza aşamasına gelindi.

İstemi Kağan için Arif Diren‘in adının geçtiği filmin Alagar‘ını ise usta aktör Murat Serezli canlandıracak. Uzun süredir merakla beklenen filmin çekimleri 6 ay yani 2 mevsim sürecek.

Ekim ayında sete çıkacak ve aralık ayında çekime ara verecek olan Alper Çağlar, şubat ayında başlayacağı ikinci turun sahnelerini nisan ayında noktalayacak.,

thumbnail
Önerilen Yazı
Necip Memili ile Diren Polatoğulları “Başkan” filminde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir