1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Alina Boz müstakbel eşi Umut Evirgen'in film galasında

Umut Evirgen'in Adana Altın Koza Film Festivali'nde yarışan “Annesinin Kuzusu” filminin galası yapıldı.

Alina Boz müstakbel eşi Umut Evirgen’in film galasında

30. kez düzenlenen Adana Altın Koza Film Festivali her yıl olduğu gibi yine sinema sanatını halkla buluşturuyor. Umut Evirgen‘in geçen yıl yönettiği “Annesinin Kuzusu” filmi ilk kez Adana Altın Koza Film Festivali’nde görücüye çıktı. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yarışan filmin bugün yapılan prömiyerinde oyuncular ve yönetmen Umut Evirgen seyircilerin sorularını yanıtladı. Söyleşi sırasında Umut Evirgen’in sevgilisi Alina Boz da seyirciler arasındaydı ve Evirgen’i dikkatle izledi.

“Ben Bir Denizim” ve “Kimya” filmleri de çok beğenilen Umut Evirgen “Filmlerim biraz benimle ilgili… Travma diye adlandırmak istemiyorum ama maruz kaldığım ve gözlemlediğim şeyleri anlatmak istiyorum” dedi. Filmde Selin Şekerci, Kubilay Aka, Necip Memili, Hatice Aslan ve Tansu Taşanlar başlıca rolleri paylaşıyor.

Öte yandan evlilik planı yapan Alina Boz ile Umut Evirgen çifti festival kapsamında düzenlenen galalara beraber katılıp filmleri izliyor. Umut Evirgen’in babası ünlü işletmeci Kemal Evirgen‘in de müstakbel gelini Alina Boz’u çok sevdiği ve bu evliliğe tam destek verdiği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aile’de Nejat İşler’in ardından Tuguli’ye de partner geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir