1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Alice Müzikali 74. kez kapalı gişe

Serenay Sarıkaya'lı Alice Müzikali yoğun istek üzerine yeniden sahneleniyor.

Alice Müzikali 74. kez kapalı gişe

Alice Müzkali geri dönüyor. 7 Şubat 2019’da perde açan, pek çok kez kapalı gişe oynayan müzikal, 23. Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Haldun Dormen Özel Ödülü” ve En İyi Koreografi Ödülleri’nin sahibi olmuştu. Alice Müzikali, kısa aranın ardından tekrar sahneleniyor. 22 Kasım’da 74’üncü kez seyirci karşısına çıkacak olan müzikalin biletleri kısa bir süre sonra tükendi.

Lewis Carroll’un “Alice Harikalar Diyarında” eserinden uyarlanan müzikali Serdar Biliş yönetiyor. Müziklerine Tuluğ Tırpan imza atıyor. Beyhan Murphy’nin koreografisini yaptığı gösteri, BKM, Zorlu PSM ve id ortak prodüksiyonuyla hayata geçiyor.

Müzikalde Serenay Sarıkaya’nın “Alice”e, Ezgi Mola Kraliçe’ye, Enis Arıkan Tavşan’a, Şükrü Özyıldız Şapkacı’ya İbrahim Selim Kral’a, Merve Dizdar ise Kedi’ye hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Şahin’den bomba proje… Kiminle partner olacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir