1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ali Atay ile Feyyaz Yiğit'li "Ölümlü Dünya 2" filmi ne zaman sete çıkacak?

Unutulmaz komedi filmlerinden "Ölümlü Dünya"nın 2. filmi Disney Plus için çekiliyor.

Ali Atay ile Feyyaz Yiğit’li “Ölümlü Dünya 2” filmi ne zaman sete çıkacak?
Ölümlü Dünya filmi 2018’de vizyoan girmiş ve 11 haftada 585 bin 145 kişi tarafından izlenmişti. Ali Atay’ın yönettiği TAFF Pictures imzalı komedi filmi, büyük ses getirmişti. Ali Atay, Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit’in yazdığı film, Ahmet Mümtaz Taylan (Gazanfer), Alper Kul (Oktay), Feyyaz Yiğit (Serbest), İrem Sak (Begüm), Sarp Apak (Serhan) ve Doğu Demirkol (Zafer) gibi değerli oyunculardan oluşangüçlü oyuncu kadrosunun muhteşem performansıyla akıllarda yer etmişti.
Sevilen filmin yoğun istek üzerine ikincisi Disney Plus için çekilecek. Yine Ali Atay’ın yöneteceği filmin eski kadrosunun ikinci filmde de rol alacağı öğrenildi. “Ölümlü Dünya 2” filminin 15 Mayıs’tan sonra sete çıkması planlanıyor.
thumbnail
Önerilen Yazı
Gülcemal: küçükken terk edilen bir adamın büyük intikamı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir