1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ahsen Eroğlu, Hazal Subaşı ve Özlem Zeynep Dinsel "Başlangıçlar" filminde buluştu

Paris’ten İstanbul’a dönen genç resim restoratörü Defne’nin yirmili yaşlar bunalımını anlatan Ozan Yoleri'nin "Başlangıçlar" filminde Ahsen Eroğlu, Hazal Subaşı ve Özlem Zeynep Dinsel başrolleri paylaşıyor.

Ahsen Eroğlu, Hazal Subaşı ve Özlem Zeynep Dinsel “Başlangıçlar” filminde buluştu

Ozan Yoleri’nin 27. Tallinn Black Nights Film Festivalinde First Films Competition bölümünde yarışacak olan filmi “Başlangıçlar”ın afişi ve fragmanı sinemaseverlerle buluştu.

Ahsen Eroğlu, Hazal Subaşı ve Özlem Zeynep Dinsel’in başrolünü paylaştığı filmin yapımını Vigo Film ve Monday Films üstlendi.Aysın Kadirbeyoğlu ve Ozan Yolerinin kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Ozan Yoleri oturdu.

Film, beklenmeyen bir kaza sonucu akademik ve özel hayatı alt üst olduğu için Paris’ten İstanbul’a dönen genç resim restoratörü Defne’nin yirmili yaşlar bunalımını anlatıyor. Yapımcılığını Alara Hamamcıoğlu Bayraktar ve Ilgım Coşar’ın gerçekleştirdiği film T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünden yapım desteği almış ve TRT 12 Puntoda ön alıödülü kazanmıştı.

Ozan Yoleri hakkında : Edirne doğumlu (1992). Eğitimini Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı. Prömiyerini Palm Springs’de yapan son kısa filmiyle Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen Ozan Yoleri’nin ilk uzun metrajı Başlangıçlar ilk gösterimini Tallinn’de yapacak.

Kısa Sinopsis: Paris’te yaşayan genç resim restoratörü Defne (26), en yakın arkadaşının ani ölümü üzerine bir süreliğine her şeyden uzaklaşmak için İstanbul’a döner.  Fakat karşılaştığı gizemli bir Osmanlı tablosu, içinde bulunduğu yirmili yaşlar krizini giderek daha da derinleştirmeye başlar.

thumbnail
Önerilen Yazı
Atatürk filmi 30 bin ön satışla gişe yolculuğuna başladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir