1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ahmet Rıfat Şungar “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde

Ankara’da hafta sonu sete çıkması planlanan “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin kadrosu birbirinden güçlü isimlerden oluşuyor.

Ahmet Rıfat Şungar “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde

BKM’nin 1930’lu yıllar Türkiye’sine ışık tutacak olan “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filmi iddialı konusuyla olarak öne çıkıyor. Cumhuriyeti tarihimizin sahnelenen ilk operası Özsoy Operası’nın hikâyesi etkili bir dille beyazperdeye taşıyacak olan filmde daha önce Ali Atay’ın adının geçtiği “Münir Hayri” rolüne Ahmet Rıfat Şungar hayat verecek.

Salih Bademci, Okan Yalabık, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül ve Bensu Soral gibi ünlü isimleri buluşturan film Ankara’da çekilecek. Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturacak. BKM yazı ekibinin kaleminden, 1930’lu yıllar Türkiye’sine ayna tutan “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filmi aylar süren mekân, kostüm, saç ve makyaj çalışmalarının ardından bu hafta sonu sete çıkıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ahmet Kural’ın oğlu Kemal Amerika’da doğacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir