1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Zeynep Yüce salı günü “Aile”de, çarşamba “Şahane Hayatım”da 2 farklı karakterle karşımızda

Ay Yapım’ın peş peşe günlerde yayınlanan “Aile” ve “Şahane Hayatım”da çok yetenekli bir oyuncu kamera karşısına geçiyor.

Zeynep Yüce salı günü “Aile”de, çarşamba “Şahane Hayatım”da 2 farklı karakterle karşımızda

Zeynep Yüce Ay Yapım’ın Çarşamba akşamları FOX’ta seyirciyle buluşan “Şahane Hayatım” dizisinde Hilal Altınbilek’in gençlik yıllarına hayat veriyor. Genç Şebnem rolü için yüzü plastik makjyajla değiştirilen başarılı oyuncu salı günleri de gerçek yüzüyle “Aile” dizisinde seyirci karşısına çıkıyor ve Eko’nun (Umutcan Ütebay) müstakbel eşi Elif’i canlandırıyor.

Zeynep Yüce bu akşam yeni bölümü seyirciyle buluşacak olan “Aile”de Eko’yla nikah masasına oturacak. Etkili oyunculuğuyla dikkat çeken ve ilk dizi tecrübelerinin altından başarıyla kalkan Yüce Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu…

thumbnail
Önerilen Yazı
Best Model yarışmasının birincisi Hatay’dan seçildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir