1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yabani’nin Güven’i Tayanç Ayaydın: Akıllı bir erkek olarak karımın sözünü dinliyorum

FOX’un salı akşamları seyirciyle buluşan “Yabani” dizisinde Güven rolüne hayat veren Tayanç Ayaydın, 10 yıldır beraber olduğu Amerikalı eşi Sally Ghalayini’yi övgü yağmuruna tuttu.

Yabani’nin Güven’i Tayanç Ayaydın: Akıllı bir erkek olarak karımın sözünü dinliyorum

Yabani’nin Güven’i Tayanç Ayaydın 7. Bölümde “Yabani” dizisine fırtına gibi dahil oldu. 45 yaşındaki ünlü aktör sette yüksek enerjisi ve fit fiziğiyle dikkat çekiyor. Ayaydın “Eşim Sally sayesinde fit ve sağlıklı kalabiliyorum. Eşim sürekli tepemde benim tepemde… Yediğim, içtiğim, sporumla çok ilgili… Sally benim hayatıma girdiğinden beri hayatım çok daha sağlıklı… 10 yıldır beraberiz… O beni çok iyi zapturapt altına aldı. Akıllı bir erkek olarak karımın sözünü dinliyorum” dedi.

Eşiyle beraber vegan olduklarını belirten Tayanç Ayaydın sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eşimle beraber veganız. 5-6 yıldır öyleyiz. Daha önce vejeteryandık. Yeni veganlığa geçtik. Araştırıp öğreniyoruz. ‘B12 almalısın, spor yapmalısın, onu akşam bunu sabah yemelisin’ derken yaş da 45 olunca bütün dikkat açılıyor ve artık o bir disiplin haline geliyor hayatınıza… Asıl mesele başlamak değil, başladığın gibi tutabilmek… Orada istikrar konusunda Sally devreye giriyor. O benim kulağım çekiyor. Ben bazen biraz boşluklarda tavsıyabiliyorum. O hemen yola sokuyor beni… Hayatımdaki en sert eleştirmenlerden bir tanesi… Beni kendisinden daha çok düşünüyor. Ben de keza onu kendimden daha çok düşünüyorum. En yakın arkadaşım, dostum…. Annem de demişti; en yakın arkadaşını bul ve onunla evlen… Onun dediklerinden birini yaptım galiba…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilan Çiçek Deniz sahnede kendisini izlediğini sanan tiyatro seyircisine tarihi ayar

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir