1. Anasayfa
  2. Dizi

Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün’lü “Yarın Yokmuş Gibi” dizisi bugün sete çıktı

O3 Medya’nın Gain için çekeceği 4 bölümlük “Yarın Yokmuş Gibi” dizisi Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün’ü buluşturdu.

Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün’lü “Yarın Yokmuş Gibi” dizisi bugün sete çıktı

Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün’ün başrolünü paylaştığı “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin çekimleri bugün başladı. İstanbul’da çekilen 4 bölümlük mini dizi çekim tekniği ve oyunculuklarıyla bir Hollywood projesini aratmayacak. Steve Buscemi (Katya), Sienna Miller‘ın (Pierre Peders) başrollerini canlandıracağı Interview adlı filmden uyarlanan dizide Halit Ergenç siyasi gazeteci Hakan’ı, Tuba Büyüküstün ise Hakan’ın röportaja gittiği Manolya adlı oyuncuya hayat verecek.

Zeynep Günay’ın yönettiği, Ekin Atalar’ın yazdığı dizi 14 Şubat’ta seyirciyle buluşacak. Çekimlerinin aralık sonunda bitmesi planlanan dizi iki oyuncunun performansına dayalı olacak. Dizinin ilk gün çekimlerini tamamlayan Tuba Büyüküstün bu akşam “Harper’s Bazaar’ın Women of the Year Awards” (Yılın Kadınları Ödülleri) gecesine katıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Babala TV’nin ilk dizisi Olay Yeri’nin yayın tarihi açıklandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir