1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ekin Koç ile Serra Arıtürk yerli "Remember"da partner oldu

MF Yapım yine iddialı bir diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. “Remember: War Of The Son” dizisinden uyarlanan projenin başrol oyuncuları belli oldu.

Ekin Koç ile Serra Arıtürk yerli “Remember”da partner oldu

Remember: War Of The Son dizisi hipertimestik sendromu rahatsızlığı olan ve babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için bir avukat olan bir gencin hikâyesini anlatıyor. Büyük ilgiyle izlenen Kore yapımı bu dizi “Taş, Kağıt, Makas” kod adıyla ülkemize uyarlanıyor. MF Yapım imzalı dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Dizide Ekin Koç ile Serra Arıtürk başrolleri paylaşacak.

Kanal D’de yayınlanması planlanan diziyi Yusuf Pirhasan yönetecek. Ay sonu sete çıkması planlanan “Taş, Kağıt, Makas”ı başarılı senarist Uğraş Güneş yazıyor. Dizide Ekin Koç çocukluğundan beri sahip olduğu hipertimezi sendromu nedeniyle gördüğü, duyduğu, izlediği hiçbir şeyi unutmayan, bu özelliklerini kullanarak haksızlığa uğrayan babası Rıza Tanrıkulu’nun davasının peşine düşen avukat Umut’a hayat verecek. Umut’un bu uğurdaki yol arkadaşı avukat adayı Alev’i de son olarak “Kulüp” dizisindeki başarılı performansıyla beğeni toplayan güzel oyuncu Serra Arıtürk canlandıracak. Şimdiden merak uyandıran dizinin oyuncu seçimleri ve hazırlığı devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ölümlü Dünya 2” filminin film müziği “Dündar Dinç” efsanesi yayına girdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir