1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Zeynep Tuğçe Bayat 9 Mayıs'ta iki projeyle birden seyirci karşısında

İzleme rekorları kıran "Prens" dizisinin 2.sezonunda 'Caren' rolüyle izlediğimiz Zeynep Tuğçe Bayat, 9 Mayıs'ta 2 projeyle daha karşımıza çıkıyor!

Zeynep Tuğçe Bayat 9 Mayıs’ta iki projeyle birden seyirci karşısında

Zeynep Tuğçe Bayat peş peşe rol aldığı projelerle adından söz ettiriyor. Bayat, Caren karakterine hayat verdiği “Prens” dizisinin ardından iki projeyle birden geliyor.

2022 yılında çekimleri tamamlanan, Türk İspanyol ortak yapımı La Pasion Turca’da ‘Tuba’ karakterine hayat veren güzel oyuncu, projede İspanya’da konservatuvar okurken öğrendiği İspanyolca’yı da kullanma şansı buldu.

İspanyol Antena 3’de yayınlanacak olan dizi, güzel oyuncunun yer aldığı, Ay Yapım imzalı, “Kimler Geldi Kimler Geçti” ile aynı gün yani 9 Mayıs’ta seyirciyle buluşuyor.

Netflix’te yayınlanacak dizide ‘Avukat Beliz’ olarak karşımıza çıkan Zeynep Tuğçe Bayat, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezuniyetinden sonra ilk kez mezun olduğu bölüm ile ilgili bir karakteri canlandırmasıyla da dikkatleri üzerine toplayacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir