1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Zamanın Kapıları"nın ilk tanıtımı yayınlandı

beİN CONNECT'in Medyapım imzalı dizisi "Zamanın Kapıları" dizisi Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de eş zamanlı yayınlanacak

“Zamanın Kapıları”nın ilk tanıtımı yayınlandı

Zamanın Kapıları Birkan Sokullu, Esra Bilgiç’i bir kez daha başrollerde buluşturdu. TOD platformunda seyirciyle buluşacak olan 10 bölümlük dizinin yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut oturuyor. Büşra Cebe’nin Ayşe Övür’ün aynı adlı eserinden yola çıkarak yazdığı, Medyapım imzalı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Dizide Birkan Sokullu bilgisayar dehası Sinan’a, Esra Bilgiç Türkiye’nin en büyük iş adamlarından birinin ilgi çekici güzellikteki kızı, Nevra’ya hayat veriyor. Her bölümde peş peşe gizemli olayların ele alındığı dizide Birkan Sokullu, Esra Bilgiç‘e Cem Bender, Erkan Can, İbrahim Selim, Alper Saldıran, Selen Uçer, Elçin Afacan, Naz Çağla Irmak, Engin Yüksel, Enes Külahçı ve Elçin Zehra İrem eşlik ediyor. Dizide olaylar Sinan ve Nevra’nın yollarının kesişmesi ve sonrasında yaşanan gerilim dolu yolculuk etkili bir dille ele alınıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kardeş Takımı 2” filmi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir