1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Zaferin Rengi" filminin ilk teaser'ı yayınlandı

Abdullah Oğuz'un yönettiği "Zaferin Rengi" filmi 1918 - 1923 döneminin işgal altındaki İstanbul’unda, düşman kuvvetlerine karşı örgütlenerek Anadolu’da başlatılan eşsiz bir direnişi General Harington Kupası efsanesinin etrafında kurgulayarak beyazperdeye taşıyor.

“Zaferin Rengi” filminin ilk teaser’ı yayınlandı

“Zaferin Rengi” filmi merakla bekleniyor. 2024 Sinema Sezonu’nun ilk teaser’ını yayınladı. Abdullah Oğuz’un yönettiği “Zaferin Rengi” güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Kubilay Aka‘nın hayat verdiği Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey hikâyenin ana merkezinde yer alıyor. Gülper Özdemir’in “Peker” rolüne hayat verdiği filmde Nejat İşler “Sabri Toprak”, Timuçin Esen “Topkapılı Cambaz”, Yiğit Özşener “Mustafa Kemal Paşa”, Gonca Vuslateri “Vera” ve Birce Akalay “Halide Edib Adıvar” rollerine hayat veriyor.

“Zaferin Rengi”, 1918 – 1923 döneminin işgal altındaki İstanbul’unda, düşman kuvvetlerine karşı örgütlenerek Anadolu’da başlatılan eşsiz bir direnişi, Cumhuriyet tarihinin en büyük spor başarılarından biri olarak kabul edilen General Harington Kupası efsanesinin etrafında kurgulayarak beyazperdeye taşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Lingo Türkiye” Cumhuriyet’imizin 100.Yılına özel bölüm hazırladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir