1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yüzyıllık Mucize'nin senaristinden isyan dolu açıklama

Bu hafta final yapacak olan "Yüzyıllık Mucize"nin senaristi Nuran Evren Şit, dizi sektörüyle ilgili çok çarpıcı bir açıklama paylaştı.

Yüzyıllık Mucize’nin senaristinden isyan dolu açıklama

Yüz Yıllık Mucize” dizisi bu perşembe 13. bölümüyle ekrana veda edecek. Birkan Sokullu ile Ebru Şahin‘in başrollerini paylaştığı dizinin senaristi Nuran Evren Şit, çok kaliteli bulunan dizinin reytinglere yenilmesi üzerine ekranda tutunabilen dizilere de atıfta bulunarak şu çarpıcı yazıyı kaleme aldı.

Yüz Yıllık Mucize final bölümü ile bu perşembe veda ediyor. Yedi yıl aradan sonra tekrar televizyon için senaryo yazarken endişelerim vardı ve ne yazık ki haklı çıktım. Herkesin birbirine bağırdığı, racon kestiği, kelle uçurduğu, kadınları yerlerde sürüklediği hikayelere inat, zarafeti, şiiri, edebiyatı, müzikleri ile her bölüm bazı kayıp değerlere selam durabildiğimiz, birbirinin kuyusunu kazan değil, birbirlerine destek olan modern kadınlarla dolu bir konağın ve Cumhuriyet’in ilk yıllarından günümüze hayatta kalmış bir adamın yalnızlıktan çıkış arayışını anlatmaya çalıştığımız için mutluyum.

Senaryo takımı arkadaşlarıma başta tüm strese ve zorluklara rağmen morallerini hiç düşürmedikleri için sonra da bu yolculukta beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Her hafta mesaj ve yorumlarıyla bize destek olan herkese teşekkürler… Yeni yolculuklarda beraberce…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Alp Navruz ve Sıla Türkoğlu’ndan aşk ilanı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir