1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yüz Yıllık Mucize dizisinden yeni tanıtım

Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'i buluşturan "Yüz Yıllık Mucize" dizisi perşembe günleri yayınlanacak.

Yüz Yıllık Mucize dizisinden yeni tanıtım

‘Yüz Yıllık Mucize’nin ilk bölümü 23  Mart Perşembe akşamı Star TV’de seyirciyle buluşacak. Birkan Sokullu ile Ebru Şahin’in başrollerini paylaştığı dizi yeni tanıtımı büyük ilgi gördü. Tanıtımda Sakarya Muharebesi’nde savaşırken başına gelen mucizevi olaydan sonra hiç yaşlanmayan Ali Tahir (Birkan Sokullu) 130 yıllık hikâyesi ele alındı. Ali Tahir’in Harika (Ebru Şahin) ile karşılaşması ise onun için yeni bir umudun kapısını aralıyor.

OGM Pictures imzalı diziyi Hilal Saral yönetiyor. Nuran Evren Şit’in yazdığı Yüz Yıllık Mucize’de Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni Aile pozu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir