1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Şahane Hayatım" dizisine yeni oyuncu

Onur Tuna ve Hilal Altınbilek'i buluşturan "Şahane Hayatım" dizisinin yeni bölümü bu akşam yine heyecanlı anlara sahne olacak.

“Şahane Hayatım” dizisine yeni oyuncu

“Şahane Hayatım” dizisi çarşamba akşamları seyirciyle buluşuyor. FOX‘un ilgiyle izlenen, Ay Yapım imzalı dizisinin bu akşam seyirciyle buluşacak bölüme Emirhan Ergen katılıyor. Ergen dizide Olay Yeri İnceleme Amiri “Nazım” karakterine hayat verecek. Nazım, Mesut komiser (Onur Tuna) ile birlikte Şebnem (Hilal Altınbilek) tarafından işlenen cinayetin sırrını çözmeye çalışacak.

Dizinin 3. bölümünde Mesut, Şebnem’in peşini bırakmıyor! İzmir’deki geçmişini araştıran, yolu eski okuluna düşen, Arzu’yla bile konuşan Mesut, bu sosyetik ve pırıltılı kadının sırrını çözmek üzere mi gerçekten? Yoksa peşine takılıp İstanbul’a kadar gelen gizemli yabancı, Mesut’u bambaşka, karmaşık bir yola mı sokacak Şebnem’in ise derdi başından aşkın! Niyazi karşısına çıktığı günden beri, çok büyük fedakarlıklarla kurduğu bu şahane hayat resmen su sızdırıyor. Mesut korkusu, dernek başkanlığı, cemiyetteki yerini koruma telaşı derken başına yepyeni bir bela açılıyor: Melisa! Onur’un eski sevgilisi olan Melisa yıllar sonra çıkageliyor. Hem de baya iddialı bir şekilde… Amacı ise çok belli: Uzun zaman önce Onur’u elinden alan Şebnem’den, onu geri almak. Elbette ki arkası boş değil… Aysel, Şebnem’den kurtulma planları için düğmeye bastı. Melisa’yla sırt sırta operasyona başlıyorlar! Ama Şebnem’in herkesle ve her şeyle savaşacak gücü var! Keskin zekası ve hiç düşmeyen dirayetiyle üstüne gelen herkesi püskürtmeye hazır!

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kuş Uçuşu” dizisinin 2. sezon yayın tarihi açıklandı

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir