1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Necip Memili ve Diren Polatoğulları'nı buluşturan Başkan filmine bir flaş oyuncu daha

Necip Memili ve Diren Polatoğulları'nın başrollerini paylaşacağı "Başkan" filminin kadrosuna bir değerli oyuncu daha katıldı.

Necip Memili ve Diren Polatoğulları’nı buluşturan Başkan filmine bir flaş oyuncu daha

Necip Memili ve Diren Polatoğulları‘nı buluşturan “Başkan” filmin çekimleri önümüzdeki hafta Tunceli‘de başlıyor. Ulaş Bahadır’ın yazıp yöneteceği filmde başlıca rolleri Necip Memili, Diren Polatoğulları, Büşra Pekin, Füsun Demirel, Nursel Köse, Gürberk Polat, Bülent Çolak, Hülya Duyar ve Cezmi Baskın “Deli İbo” rollerine hayat verecek. Filmin ekibine son olarak değerli bir oyuncu daha katıldı.

Belediye başkanlığı seçimi yapılan bir kasabadaki renkli olayların anlatıldığı filmde Sinan Demirer, “Düğüncü Fiko” rolüne hayat verecek. Demirer, “Kurak Günler”, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Bozkır”, “Doğduğun Ev Kaderindir” gibi çok konuşulan projelerde seyirci karşısına çıkmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ceyda Düvenci’den boşanma itirafı: Boşanmayı maalesef ben istemedim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir